Werkbezoek Minister Koolmees aan We∞Match

Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) bracht maandag 9 december aan KunstenHuis een werkbezoek voor het project We∞Match in Gemeente De Bilt. Het project doet mee met het pilotprogramma ‘Veranderopgave Inburgering’ van Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om de lessen en ervaringen uit de praktijk mee te nemen bij de ontwikkeling van het nieuwe, lerende inburgeringsstelsel.

We∞Match is ontwikkeld door KunstenHuis en biedt nieuwkomers de kans om zelfstandig een toekomst op te bouwen in Nederland. Dit gebeurt in samenwerking met maatschappelijk betrokken personen en organisaties. Theater is hierbij een middel om deelnemers te laten kennismaken met de verschillende aspecten van de Nederlandse cultuur en om vaardigheden te oefenen.

Lees hier wat de Vierklank over het bezoek schreef.
Lees hier wat Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid hierover deelde.
In januari 2020 zijn we een nieuwe ronde van We∞Match in Zeist en Wijk bij Duurstede gestart. Er worden nog altijd buddy’s gezocht! Meer weten of aanmelden? Mail dan naar wematch@kunstenhuis.nl.
Ook als je leuke nieuwe ideeën hebt voor deze doelgroep, word je van harte uitgenodigd om contact op te nemen!