Corona Update

Corona update We∞Match

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Bij het KunstenHuis is de veiligheid van onze cursisten, bezoekers en medewerkers topprioriteit. Daarnaast willen wij bijdragen aan het beteugelen van de verspreiding van het coronavirus. Het KunstenHuis zal daarom te allen tijde de instructies van overheid, RIVM en brancheorganisaties zoals de VSCD als leidraad nemen en volgt de ontwikkelingen hierin op de voet.

Dat betekent dat er sinds 17 maart geen fysieke lessen meer hebben plaatsgevonden binnen het Kunstenhuis. Maar…. we hebben niet stil gezeten!

Dit betekende voor WeMatch dat wij ONLINE zijn verder gegaan. We bieden onze deelnemers wekelijks op maat gemaakte filmpjes van onze trainers, online trainingen en het huiswerk aan. Het projectteam onderhoudt met iedere deelnemer contact via de e-mail, WhatsApp en/of belcontact. Het doen van het huiswerk en het volgen van de online trainingen zijn niet verplicht maar worden wel gestimuleerd.

We hopen niets liever dan dat we onze deelnemers weer zo snel mogelijk kunnen zien, maar helaas is er nog een hoop onzeker. We blijven de maatregelen nauwlettend in de gaten houden en zodra we mogen gaan we weer!

Volg hier de recente ontwikkelingen binnen het Kunstenhuis m.b.t. het Coronavirus.

Blijf gezond, blijf binnen & blijf verbinden!

Hartelijke groet,

Team WeMatch