We∞Match de Bilt gaat weer van start!

Graag breng ik jullie op de hoogte dat er weer een We∞Match groep gaat starten in De Bilt.

Het traject duurt van eind september 2020 tot eind februari 2021. Klik hier voor onze flyer.

Ons doel is nog steeds dat wij vrouwelijke gezinsmigranten en nareizigers willen begeleiden in hun weg naar een zelfredzame toekomst. Maar waar voorheen de nadruk lag op het jobready maken van kandidaten willen we ons nu nog meer richten op empowerment en zelfredzaamheid. Op die manier hopen we ook de mensen die binnen de Z-route vallen te kunnen bedienen. Daarmee kunnen kandidaten die net gestart zijn met A2 ook deelnemen aan het traject. Ook vrouwen die ontheffing hebben gekregen van inburgering, kunnen worden aangemeld.

We merken dat de kracht van We∞Match zit in ontmoeting, verbinding en activering. We willen deelnemers bewust maken van hun eigen kwaliteiten, vaardigheden en kansen voor de toekomst. Wie ben je, wat kun je, wat wil je en hoe ga je dat doen zijn hierin leidend. Wel zullen we ons ook blijven richten op arbeidsparticipatie, zoals het maken van een cv, oefenen met solliciteren et cetera, maar dit zullen we vooral binnen het individuele traject aan de aandacht brengen. We willen nog steeds dat vrouwen minimaal een dagdeel vrijwilligerswerk verkrijgen door We Match, maar vooral de mogelijkheden gaan verkennen die er voor hen zijn.

Wilt u kandidaten aanmelden of heeft u ideeën, vragen of opmerkingen? Mail dan naar: wematch@kunstenhuis.nl

We kijken er naar uit!