Zomerstop We∞Match

We∞Match gaat met vakantie van 20 juli tot 16 augustus!

Het is een bijzonder We∞Match seizoen. Na een positief begin waren we na de vijfde training genoodzaakt om wegens COVID-19  de fysieke trainingen te staken. Maar onze deelnemers hebben niet stilgezeten. We zijn meteen doorgegaan met het aanbieden van trainingen op online vlak, d.m.v. digitaal huiswerk, filmpjes van onze trainers en veel individueel telefonisch contact. Hierdoor werd de rol van de buddy nog belangrijker. We danken onze buddy’s ervoor dat zij zich in deze tijd zijn blijven inzetten voor onze deelnemers. Het was even schakelen, maar we zijn blij dat we onze deelnemers op deze manier konden blijven volgen, activeren en dat zij zich konden blijven ontwikkelen.

COVID-19 zorgde ervoor dat we een aantal belangrijke trainingen niet konden doen. Om die reden verlengen we het traject t/m september. We zullen in september dus nog vijf keer bij elkaar komen.

Iedereen een fijne zomer gewenst!